MANU 0-9 mdr.

1. Før undervisningen

2. Til undervisningen

Animationsfilm

Plakat, logo, postkort mm.

Venter du barn?

Drømmer du om et godt liv for dit barn og din familie? Så er MANU noget for dig! MANU er forældreforberedelse til dig, som snart skal være far eller mor. Uanset om det er dit første barn eller dit femte barn, eller om du bor i nord, syd, øst eller vest.

Ved at deltage i MANU får du følgeskab på din rejse til at blive forælder. Du vil møde nogle dygtige fagpersoner, som har forstand på børn. Du vil få viden om barnets udvikling i maven og om, hvad der sker i parforholdet. Du vil få inspiration til den helt tætte kontakt med dit nyfødte barn lige efter fødslen. Og du vil også få meget anden nyttig viden om spædbørns udvikling

På kurset vil du også komme til at tænke over, hvordan du ønsker at være far eller mor. Du får også mulighed for at snakke med din kæreste om, hvordan I vil være forældre sammen. Skal du være alene om barnet, så er du velkommen til at tage et familiemedlem eller en ven med i stedet. Til MANU møder du også andre familier, som snart skal være forældre. Sammen kan I udveksle gode idéer og erfaringer, som I kan bruge i hverdagen med et spædbarn.

Der er mange gode måder at være forælder på!

MANU hjælper dig med at finde din helt egen forældrestil.

Vidste du, at små børn fra fødslen er selvstændige personligheder. De udvikler sig i hver deres tempo og på hver deres måde. Der er mange ligheder – men lige så mange forskelle på spædbørn.