MANU – til gravide og for forældre med børn op til 6 år

MANU – til gravide og for forældre med børn op til 6 år

MANU er et helhedsorienteret landsdækkende voksenpædagogisk tilbud til forældre.

Drømmer du om et godt liv for dit barn og din familie? Så er MANU noget for dig! MANU er forældreforberedelse til dig, som snart skal være far eller mor. Uanset om det er dit første barn eller dit femte barn, eller om du bor i nord, syd, øst eller vest.
MANU er et helhedsorienteret koncept, som følger forældrene på den vigtige og spændende rejse fra de første to streger på graviditetstesten til hverdagen med det 5 til 6 årige barn.

 

Det er politisk bestemt, at MANU tilbydes til alle forældre over hele landet. Der er udarbejdet MANU materiale til Forældreforberedelse, Barnet 1 til 2 år, Barnet 3 til 4 år, Barnet 5 til 6 år, Børnebøger dertilhørende forældrehæfter, MANU Hash, MANU Alkohol, MANU Forældremøde og MANU Borgermøde.

 

MANU klæder alle forældre, både mænd og kvinder, godt på til at blive og være forældre.

 

Kommende forældre får tilbudt forældreforberedelse lokalt, derudover kan du her på hjemmesiden finde MANU materialerne.

Børnene er vores fremtid – dit barn er vores fremtid

Børnene er vores fremtid – dit barn er vores fremtid

Både far og mor er i centrum

Både far og mor er i centrum og sammen får de mulighed for at kigge tilbage på deres liv, tænke over hvor de er lige nu og undersøge deres drømme og forventninger til deres barns fremtid. Meningen med MANU er, at give alle kommende forældre, pleje- og adoptivforældre, en rigtig god start med et nyt barn i familien og at give forældre med børn i alderen 0 til 6 år, redskaber til det gode forældreskab.

 

Der er mange gode måder at være forælder på!
MANU hjælper dig med at finde din helt egen forældrestil.

”jeg havde svært ved at forstå det og tro på det. Jeg skulle være far, det var underligt. (..) Jeg følte pludselig, der var mange ting at tage stilling til. Jeg var stolt, tilfreds med mig selv og urolig på en gang”